LIEDO BV 

Bedrijfsprofiel

Organisatie
Lies den Ouden en Rasim Hajakovic
Certificering en hygienecodes
GlobalGAP en Hygienecode voor ongesneden groente
Stroomschema
download hier
Geschiedenis
In 1970 wordt Lies den Ouden door Piet Kloosterboer in Barendrecht bij de groothandel in knolselderij gehaald.
In 1975 besluit Lies zijn eigen weg te gaan. Lies begint zijn eigen bedrijf Liedo BV in Rilland-bath (Zeeland),
Op dat moment, handelt Lies in knolselderij, wortelen, schorseneren, uien en rode bieten.
In de jaren erna ontwikkelt Liedo zich steeds meer, de grote kracht van het bedrijf ligt op het terrein van het leveren van knolselderij voor de verse markt aan diveren pakstations in Nederland en vele conserven fabrieken in binnen en buitenland.
In 1989 passeert Liedo zijn mijlpaal en verhuist naar Roosendaal. Een nieuw pand wordt betrokken aan de Vijfhuizenberg, waar hij een eigen pakstation begint.
Dit pand is voorzien van alle faciliteiten die een moderne logistieke dienstverlener zich op dat moment maar kan wensen.
De naam van het pakstation wordt dan Jaro VOF genoemd naar de zoons van Lies, Jan-Paul en Robert.
In 1992 wordt, door de groei van het bedrijf, het pand verder uitgebreid met meer opslag ruimte.
In 2010 komt de derde zoon Martijn in het familiebedrijf. Robert en Martijn nemen van af dit moment meer en meer de dagelijkse leiding over van Lies en zijn vrouw Anja den Ouden.
Liedo BV onderscheidt zich door vele jaren ervaring de kwaliteitsstandaard continu te verhogen, zoals het verbeteren van opslag, overslag, voorraadbeheer, orderpicking, order- en inkoopadministratie, verpakken en distributie.
Met nog volop mogelijkheden en ruimte om door te groeien is Liedo 'uw partner in supply chain'.
Robert verlaat het bedrijf in 2015 en in 2016 ook Martijn. Nu is een klein team verantwoordelijk voor alle werkzaamheden. Liedo BV is klaar voor de toekomst!
knolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedo