LIEDO BV 

Recepten

Recept Knolselderij als Zomerhap

Benodigd:
Barbecue
Ingrediƫnten:
1 knolselderij
35 kruidnagels
150 gram mesclun
zwarte peper
zout
Voor de kruidendressing:
1 theelepel mosterd
kwart bos kervel
kwart bos dragon
kwart bos basilicum
1 theelepel citroensap
zwarte peper
zout
3 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Steek de barbecue aan en zorg dat deze goed warm is.
Schil de knolselderij. Prik de kruidnagels in de knolselderij (maak inkepingen met een priem of mesje). Leg de knolselderij ongeveer 1,5 tot 2 uur op de bbq.
Maak met een staafmixer of een vijzel de kruidendressing.
Voeg zout en zwarte peper naar smaak toe. Laat de knolselderij als hij goed is afkoelen. Haal de kruidnagels eruit. Schil de buitenste laag eraf. Snijd de knolselderij in dunne plakken. Meng de plakken van de knolselderij met de mesclunsalade en voeg de kruidendressing toe.
Verdeel de salade over 4 borden.
knolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedo