LIEDO BV 

Recepten

Recept Mediterrane Knolselderij

Ingrediënten:
1 knolselderij
1 aardappel
1 liter water
3 eetlepels citroensap
100 milliliter warme melk
olijfolie
zout en vergemalen peper
verse of gedroogde Provençaalse kruiden, zoals basilicum, oregano, tijm, rozemarijn
Bereiding:
Kook 1 geschilde knolselderij en 1 geschilde aardappel, allebei in blokjes gesneden, in 1 liter water met 4 eetlepels citroensap circa 15 minuten.
Giet af en stamp er met 100 milliliter warme melk en een flinke scheut olijfolie een luchtige puree van.
Schep er zout, versgemalen peper, 2 eetlepels gehakte verse kruiden of 1 eetlepel gedroogde kruiden door.
knolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedo