LIEDO BV 

Recepten

Recept Gebakken Knolselderij

Ingrediënten
1 knolselderij
citroensap
olijfolie
kerriepoeder
100 milliliter water of kippenbouillon (naar smaak)
1 eetlepel gembersnippers of siroop
2 eetlepels crème fraîche of kookroom
zout en versgemalen peper
Bereiding:
Schil 1 knolselderij en verdeel deze in kleine blokjes of repen. Besprenkel met citroensap.
Roerbak de knolselderij in olijfolie en bestrooi met kerriepoeder.
Voeg 100 milliliter water of kippenbouillon toe.
Gaar de selderij circa 10 minuten op een lagere stand en laat het vocht verdampen of giet het af.
Meng er 1 eetlepel gehakte gembersnippers of siroop en 2 eetlepels crème fraîche of kookroom door.
Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
knolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedo