LIEDO BV 

Recepten

Recept Knolselderijsticks

Ingrediënten
olijfolie
1 knolselderij
bloem
broodkruim
2 eieren
zout en versgemalen peper
Parmezaanse kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200º C. Vet een bakplaat royaal in met olijfolie en zet deze in de oven.
Schil 1 knolselderij, verdeel deze in staafjes en kook circa 5 minuten. Giet af.
Wentel de staafjes eerst door bloem, daarna door 2 losgeklopte eieren met zout en versgemalen peper en dan door 100 gram fijn broodkruim gemengd met 100 gram geraspte Parmezaanse kaas.
Leg de staafjes in één laag op de bakplaat en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Keer eventueel halverwege om.
Lekker met mayonaise of zure room met gehakte verse dille.
knolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedoknolselderij liedo